logo Bel Turkrediet

Even voorstellen

We zijn van Hilal en Eyyup van Bel Turkrediet. Al meer dan 15 jaar doen we alles om de financiële zorgen van onze klanten weg te nemen en de onzekerheden te verzekeren. U kan bij ons voor een krediet bij aankoop van (on)roerend goed, verbouwing of om persoonlijke redenen. Bij eender welk probleem zullen en kunnen we met raad en daad bijstaan.

Hilal en Eyyup Bel Turkrediet

Leningen

Heeft U een project in uw gedachten? We helpen U met het bieden van oplossingen.

LENINGEN

Bel Turkrediet Leningen

Kom gerust binnen of maak afspraak, wij helpen U op weg.

Hypothecaire lening

Om een woning te kopen of te bouwen zult U meer dan waarschijnlijk een lening moeten aangaan; een hypothecaire lening. Wanneer U een hypothecaire lening afsluit, zal de bank een hypotheek op uw woning laten vestigen. Uw woning dient als onderpand voor de lening wanneer U uw lening niet meer kunt afbetalen.
Let op, geld lenen kost ook geld.

Financiering

Financiering is het beschikbaar stellen van een specifiek kapitaal voor een particulier of onderneming om een bepaalde activiteit te bekostigen. Dit kan gaan om een aankoop van een auto, financiering van een vakantie of werkzaamheden.
Let op, geld lenen kost ook geld.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening op afbetaling waarbij een bepaald bedrag ter beschikking wordt gesteld van een consument die zich ertoe verbindt de lening terug te betalen via maandelijkse terugbetalingen vastgelegd in een aflossingstabel. De rentevoet en looptijd zijn altijd op voorhand gekend.
Let op, geld lenen kost ook geld.
Leningen Hilal Ocal bij Bel Turkrediet

Bij Bel-Turkrediet vinden we dat niets uw dromen of ambities in de weg mag staan. Wij kunnen van een eenvoudig woonkrediet tot een autolening of een persoonlijke lening op afbetaling aanbieden.