logo Bel Turkrediet

Even voorstellen

We zijn van Hilal en Eyyup van Bel Turkrediet. Al meer dan 15 jaar doen we alles om de financiële zorgen van onze klanten weg te nemen en de onzekerheden te verzekeren. U kan bij ons voor een krediet bij aankoop van (on)roerend goed, verbouwing of om persoonlijke redenen. Bij eender welk probleem zullen en kunnen we met raad en daad bijstaan.

Hilal en Eyyup Bel Turkrediet
Hilal en Eyyup Bel Turkrediet
BEL TURKREDIET

OVER ONS

We zijn Hilal en Eyyup, broer en zus en zaakvoerders van krediet- en verzekeringskantoor Bel-Turkrediet. Na onze studies in Financiën en Verzekeringen in Leuven, hebben we onze zaak in 2007 opgericht. Al meer dan 15 jaar doen we er alles aan om de projecten van onze klanten te realiseren en om hun bezittingen te beschermen.

Waarmee kunnen we U helpen?

U kunt bij ons terecht voor alle alle soorten leningen. Voor de aankoop van onroerend goed, bij verbouwingen, bij de aankoop van een voertuig of om persoonlijke redenen.

Om uw bezittingen te verzekeren bent U ook bij ons aan het juiste adres.
Dankzij onze jarenlange ervaring als verzekeringsmakelaar hebben wij goede relaties met verzekeringsmaatschappijen opgebouwd, waardoor we weten wat belangrijk is tijdens het aangaan van een verzekeringscontract.

Dit zorgt er voor dat we U een advies op maat kunnen bieden op alle gebieden, zowel privé en professioneel.

Bij alles wat we doen, hanteren we de volgende princiepes:

Doe de test of kom eens langs en maak een afspraak.

Bel-Turkrediet Hilal en Eyyup