OmniNatuur&Glas

Autoverzekering

Als een omnium overbodig wordt: OmniNatuur&Glas

Verzeker uw wagen voor natuurgeweld en glasbreuk

Hagelstormen, overstromingen, bliksem …

Ze trekken steeds vaker een spoor van vernieling door ons land. Bij schade aan de carrosserie van uw wagen na een natuurramp, kunnen de herstellingskosten oplopen tot enkele duizenden euro’s. Zo schommelt de gemiddelde kost voor hagelschade bijvoorbeeld tussen de 2000 en 3000 euro!

Een hagelstorm, wegvliegende takken of gewoon een steentje: ook bij glasbreuk lopen de herstelkosten voor uw wagen snel op. Zo kost het vervangen van een gebroken voorruit al gauw enkele honderden tot zelfs 1000 euro. Een financiële kater die u liever vermijdt?

OmniNatuur&Glass dekt de schade aan uw wagen veroorzaakt door natuurkrachten, zoals hagel, overstromingen en rivieren die buiten hun oevers treden, storm, bliksem, vallende rotsen, aardbevingen, grondverschuivingen of –verzakkingen enz.

Met OmniNatuur&Glass bent u niet verzekerd voor …
  • schade aan het koetswerk door steenslag of opspattende stukken ijs;
  • glasbreuk wanneer het glas niet hersteld of vervangen wordt.

De lijst hierboven is niet volledig. Om de exacte omvang van de waarborgen te kennen, kunt u de algemene voorwaarden raadplegen op www.aginsurance.be. Of u kunt ze gratis verkrijgen bij uw verzekeringstussenpersoon.

Geen waarborg Glasbreuk nodig?

U kunt ook opteren voor de basisverzekering OmniNatuur. Voor maar 5 euro per maand dekt die de materiële schade door natuurgeweld. Vraag ernaar bij uw makelaar!

OmniNatuur&Glass is een aanvulling bij de BA Auto van AG Insurance en betreft een contract met een duur van 1 jaar dat stilzwijgend wordt verlengd voor dezelfde periode, behalve wanneer een van de partijen ten minste 3 maanden vóór de vervaldag van de overeenkomst zich ertegen verzet.

Is een (kleine) omnium overbodig geworden, maar wilt u wél extra bescherming naast uw verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid van AG Insurance?

Kies dan voor OmniNatuur&Glas:

  • Verzekering voor schade door natuurgeweld én glasbreuk
  • Vergoeding zonder vrijstelling als u een beroep doet op een glasbreukspecialist of een door AG Insurance erkend hersteller
  • Dekking in België en alle landen op de groene kaart
  • Vervangwagen als u uw voertuig laat herstellen bij een door AG Insurance erkend hersteller